ЛУКСОЗНА СВЕЩ С ДЪРВЕН ФИТИЛ И ПАРФЮМНА КОМПОЗИЦИЯ 250гр.

49.00лв.

 

 

Ръчно изработена свещ в България

Възможност за изработка с Вашето  фирмено  лого и дизайн.

955)  Вид аромат – Плодови, Цветни

Връхни нотки – зелен лимон (лайм), калабрийски бергамот

Средни нотки – ябълка в карамел, гардения

База – бял мускус, Кедрово дърво

 

Свежестта на лайм и калабрийски лимон ще привлече вниманието ви още в самото начало. Упоителната гардения, която се появява след това, съпровождана от карамелизирана ябълка, ще поддържа вниманието ви и след като връхните нотки отслабнат. Чувственият аромат ще остане с вас дълго благодарение на сладкия кадифен кедър и белия мускус във финала.

 

РЪЧНА ИЗРАБОТКА | СОЕВ ВОСЪК  | ДЪРВЕН  ФИТИЛ С ПУКАЩ ЕФЕКТ | НАТУРАЛНИ АРОМАТИ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА | БЕЗ ПАРАБЕНИ ФТАЛАТИ И НИТРАТИ | БЕЗ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА | ФОРМУЛА ЗА БАВНО ГОРЕНЕ И МАКСИМАЛНО ОТДЕЛЯНЕ НА АРОМАТ.

 

 

Код: 8333 Категория:

Описание

ПАРФЮМНА  АРОМАТНА  СВЕЩ 

МАТЕРИАЛИ: соев восък, парфюм , дървен фитил , стъкло , хартиена кутия

Размери на артикула:

Диаметър: 8см

Височина: 9,5см

Общо тегло: 600 гр.

Продължителност на горене: 60часа

 ВНИМАНИЕ!

Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Палете свещи винаги далеч от деца и домашни любимци. Винаги оставяйте поне 10 см между горящите свещи. Не горете свещи на или близо до предмети които са лесно запалими. Горете тази свещ само върху равна топлоустойчива незапалима повърхност. Никога не горете тази свещ за повече от 4 часа наведнъж. Не позволявайте на пламъка да докосва стъклото. При първото палене, оставете свещта да гори поне 3-4 часа, за да се разтопи горния слой и да се формира равномерен стопен басейн. Уверете се, че фитилът е изправен, над централната част на восъка, преди восъкът да стегне. Винаги подрязвайте фитила на дължина до 5 мм, за да избегнете димене и повреда на стъклото. Стъклото може да стане горещо по време на употреба. Загасете, когато останат 5 мм восък и не запалвайте отново.

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг