ЛУКСОЗНА СВЕЩ С ДЪРВЕН ФИТИЛ И ПАРФЮМНА КОМПОЗИЦИЯ 250гр.

29.00лв.

Expries in:
d
h
m
s

 

 

Ръчно изработена свещ в България

Възможност за изработка с Вашето  фирмено  лого и дизайн.

933) Вид аромат – ориенталски ,цветни

Връхни нотки -мандарина, звездовиден анасон, портокалов цвят, круша, бергамот, роза

Средни нотки– тубероза, иланг-иланг, джинджифил, орхидея, ирис, слива

База – ванилия, мускус, канела, кехлибар, сандалово дърво

 

Сладките цветни нотки на портокалов цвят ще ви омагьосат от първото вдъхване. След това нежните цветя се смесват с пикантен джинджифил, като придобиват почти афродизиакалани свойства. Сладките топли нотки на ванилия с нежния аромат на розов прах ще останат с вас през цялото време на чувствения финал.

РЪЧНА ИЗРАБОТКА | СОЕВ ВОСЪК  | ДЪРВЕН  ФИТИЛ С ПУКАЩ ЕФЕКТ | НАТУРАЛНИ АРОМАТИ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА | БЕЗ ПАРАБЕНИ ФТАЛАТИ И НИТРАТИ | БЕЗ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА | ФОРМУЛА ЗА БАВНО ГОРЕНЕ И МАКСИМАЛНО ОТДЕЛЯНЕ НА АРОМАТ.

 

 

Код: 8332 Категория:

Описание

ПАРФЮМНА  АРОМАТНА  СВЕЩ 

МАТЕРИАЛИ: соев восък, парфюм , дървен фитил , стъкло , хартиена кутия

Размери на артикула:

Диаметър: 8см

Височина: 9,5см

Общо тегло: 600 гр.

Продължителност на горене: 60часа

 ВНИМАНИЕ!

Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Палете свещи винаги далеч от деца и домашни любимци. Винаги оставяйте поне 10 см между горящите свещи. Не горете свещи на или близо до предмети които са лесно запалими. Горете тази свещ само върху равна топлоустойчива незапалима повърхност. Никога не горете тази свещ за повече от 4 часа наведнъж. Не позволявайте на пламъка да докосва стъклото. При първото палене, оставете свещта да гори поне 3-4 часа, за да се разтопи горния слой и да се формира равномерен стопен басейн. Уверете се, че фитилът е изправен, над централната част на восъка, преди восъкът да стегне. Винаги подрязвайте фитила на дължина до 5 мм, за да избегнете димене и повреда на стъклото. Стъклото може да стане горещо по време на употреба. Загасете, когато останат 5 мм восък и не запалвайте отново.

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг