специално за вас

IOGAS CANDLES

Изработка и продажба на декоративни ароматни свещи

За Компанията

Iogas Candles е една от водещите фирми за производство на декоративни свещи в България. Основана е през 2003г. с цел да предостави на своите изискани клиенти качествени продукти с уникален дизайн. При нас можете да намерите свещи от всякакъв вид. Нашите продукти са изработени с познания и дългогодишен опит, като се използват най-добрите суровини в съответствие с международния стандарт ISO9001 на Европейския съюз и CEN041RAL знак за качество. Разполагаме с модерно оборудване и професионален персонал.

Нашата Мисия

Мисията на Iogas Candles е да бъде партньор на своите клиенти, сред които развива дейността си. Професионални отношения към всички клиенти, готовност да изпълняваме обещанията си, ясни условия и добра комуникация за съвместна работа. Желанието ни е да постигаме и развиваме най-високи резултати във всичко, което правим, да поддържаме и обновяваме продуктово портфолио. Нашият успех се дължи на добрата ни репутация, като търсим нови предизвикателства и се стремим да запазим високо ниво на обслужване.

Нашата страст

Вашата страст е и наша.

Страст към свещите, модерен дизайн, изискана атмосфера и семпла елегантност. Ние искаме да Ви разкрием нови решения при оформянето на Вашето пространство като Ресторант, заведение, Хотел, Жилище и т.н. с нашите продукти, които са индивидуални, колкото и Вие самите. Работата ни е страст, колкото и да правим клиентите си доволни и щастливи.

Customer said

All That Kind Words

Можем да изработим определен продукт специaлно за Вас.

100 форми

Над 100 вида размери и форми на свещи.

70 нюанси

Цветова гама, която обхваща над 70 нюанса.

5000 клиенти

Над 5000 доволни клиенти.

19 години опит

Над 19 години опит в производство на свещи.