ЛУКСОЗНА СВЕЩ С ДЪРВЕН ФИТИЛ И ПАРФЮМНА КОМПОЗИЦИЯ 250гр.

49.00лв.

 

 

Ръчно изработена свещ в България

Възможност за изработка с Вашето  фирмено  лого и дизайн.

911) Вид Аромат- Цветно -плодов

Глава – нероли , лимон от Амалфи , малина

Сърце – жасмин , цвят от африкански портокал , гардения

База – пачули ,амбра , бял мед

 

Ароматът е обявен като цветно- плодов, с доминиращи акорди на бели цветя, мед, цитруси и сладки плодове.  Композицията се открива с пикантни нотки на малина, лимон и нероли. Флорални акорди  на гардения, жасмин и портокалов цвят изразяват настроение и привличат внимание.  Чувствено  пачули и бял  мед с финна сладост подчертават финала на аромата.

РЪЧНА ИЗРАБОТКА | СОЕВ ВОСЪК  | ДЪРВЕН  ФИТИЛ С ПУКАЩ ЕФЕКТ | НАТУРАЛНИ АРОМАТИ  С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА | БЕЗ ПАРАБЕНИ ФТАЛАТИ И НИТРАТИ | БЕЗ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА | ФОРМУЛА ЗА БАВНО ГОРЕНЕ И МАКСИМАЛНО ОТДЕЛЯНЕ НА АРОМАТ.

Код: 8331 Категория:

Описание

ПАРФЮМНА  АРОМАТНА  СВЕЩ 

МАТЕРИАЛИ: соев восък, парфюм , дървен фитил , стъкло , хартиена кутия

Размери на артикула:

Диаметър: 8см

Височина: 9,5см

Общо тегло: 600 гр.

Продължителност на горене: 60часа

 ВНИМАНИЕ!

Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Палете свещи винаги далеч от деца и домашни любимци. Винаги оставяйте поне 10 см между горящите свещи. Не горете свещи на или близо до предмети които са лесно запалими. Горете тази свещ само върху равна топлоустойчива незапалима повърхност. Никога не горете тази свещ за повече от 4 часа наведнъж. Не позволявайте на пламъка да докосва стъклото. При първото палене, оставете свещта да гори поне 3-4 часа, за да се разтопи горния слой и да се формира равномерен стопен басейн. Уверете се, че фитилът е изправен, над централната част на восъка, преди восъкът да стегне. Винаги подрязвайте фитила на дължина до 5 мм, за да избегнете димене и повреда на стъклото. Стъклото може да стане горещо по време на употреба. Загасете, когато останат 5 мм восък и не запалвайте отново.

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг