ЛУКСОЗНА СВЕЩ С ПАРФЮМНА КОМПОЗИЦИЯ 250гр.

39.00лв.

 

 

Ръчно изработена свещ в България

Възможност за изработка с Вашето  фирмено  лого и дизайн.

733) Вид аромат – Ориенталски ,Дървесни

Връхни нотки -нероли, кипарис

Средни нотки– кашмирено дърво, колиандър

База – ванилия, кожа

 

Комбинацията от сладникав дървесен аромат на кипарис с леко цитрусово и малко пикантно нероли ще привлечете вниманието ви от самото начало. Кашмиреното дърво внася в аромата лек топъл полъх. След като първоначалната лекота утихне, на преден план излизат като ярък контраст опушените нотки на тъмночервена роза, която ще ви съпровожда чак до финала на аромата.

РЪЧНА ИЗРАБОТКА | СОЕВ ВОСЪК  | 100% ПАМУЧЕН ФИТИЛ | НАТУРАЛНИ АРОМАТИ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА | БЕЗ ПАРАБЕНИ ФТАЛАТИ И НИТРАТИ | БЕЗ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА | ФОРМУЛА ЗА БАВНО ГОРЕНЕ И МАКСИМАЛНО ОТДЕЛЯНЕ НА АРОМАТ.

 

Код: 8313 Категория:

Описание

ПАРФЮМНА  АРОМАТНА  СВЕЩ 

МАТЕРИАЛИ: соев восък, парфюм , 100% памучен фитил , стъкло , хартиена кутия

Размери на артикула:

Диаметър: 8см

Височина: 9,5см

Общо тегло: 600 гр.

Продължителност на горене: 60часа

 ВНИМАНИЕ!

Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Палете свещи винаги далеч от деца и домашни любимци. Винаги оставяйте поне 10 см между горящите свещи. Не горете свещи на или близо до предмети които са лесно запалими. Горете тази свещ само върху равна топлоустойчива незапалима повърхност. Никога не горете тази свещ за повече от 4 часа наведнъж. Не позволявайте на пламъка да докосва стъклото. При първото палене, оставете свещта да гори поне 3-4 часа, за да се разтопи горния слой и да се формира равномерен стопен басейн. Уверете се, че фитилът е изправен, над централната част на восъка, преди восъкът да стегне. Винаги подрязвайте фитила на дължина до 5 мм, за да избегнете димене и повреда на стъклото. Стъклото може да стане горещо по време на употреба. Загасете, когато останат 5 мм восък и не запалвайте отново.

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг