ЛУКСОЗНА СВЕЩ С ПАРФЮМНА КОМПОЗИЦИЯ 250гр.

Original price was: 39.00лв..Current price is: 24.00лв..

Expries in:
d
h
m
s

 

 

Ръчно изработена свещ в България

Възможност за изработка с Вашето  фирмено  лого и дизайн.

799)  Вид аромат – Цветни Дървесни

Връхни нотки – лимонови листа, трева

Средни нотки – зелен пипер, гардения, лавандула

База – бял мускус, гуаяк, сандалово дърво

 

Първо ще усетите познатата свежест на лимонови листа и прясно сено. След това уводните нотки започват да се преплитат с ароматна лавандула и яркия аромат на гардения. Накрая ароматът ще отплува продължително на балсамово чистата вълна на мускус и сандалово дърво.

РЪЧНА ИЗРАБОТКА | СОЕВ ВОСЪК  | 100% ПАМУЧЕН ФИТИЛ | НАТУРАЛНИ АРОМАТИ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА | БЕЗ ПАРАБЕНИ ФТАЛАТИ И НИТРАТИ | БЕЗ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА | ФОРМУЛА ЗА БАВНО ГОРЕНЕ И МАКСИМАЛНО ОТДЕЛЯНЕ НА АРОМАТ.

Код: 8312 Категория:

Описание

ПАРФЮМНА  АРОМАТНА  СВЕЩ 

МАТЕРИАЛИ: соев восък, парфюм , 100% памучен фитил , стъкло , хартиена кутия

Размери на артикула:

Диаметър: 8см

Височина: 9,5см

Общо тегло: 600 гр.

Продължителност на горене: 60часа

 ВНИМАНИЕ!

Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Палете свещи винаги далеч от деца и домашни любимци. Винаги оставяйте поне 10 см между горящите свещи. Не горете свещи на или близо до предмети които са лесно запалими. Горете тази свещ само върху равна топлоустойчива незапалима повърхност. Никога не горете тази свещ за повече от 4 часа наведнъж. Не позволявайте на пламъка да докосва стъклото. При първото палене, оставете свещта да гори поне 3-4 часа, за да се разтопи горния слой и да се формира равномерен стопен басейн. Уверете се, че фитилът е изправен, над централната част на восъка, преди восъкът да стегне. Винаги подрязвайте фитила на дължина до 5 мм, за да избегнете димене и повреда на стъклото. Стъклото може да стане горещо по време на употреба. Загасете, когато останат 5 мм восък и не запалвайте отново.

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг